Bookmark förlag söker driven sälj- och marknadskoordinator

Bookmark förlag söker en sälj- och marknadskoordinator med start under hösten 2023.

Bookmark förlags utgivning sker med fokus på den svenska marknaden med utgivning av ca 40 titlar per år. I dagsläget är vi 15 anställda och kontoret ligger på Kungsgatan i Stockholm.

Som sälj- och marknadskoordinator hos oss får du en viktig och omväxlande roll som navet i vårt sälj- och marknadsteam där dina uppgifter kommer att röra allt försäljningsrelaterat på förlaget. Vi ser att du är ansvarstagande och social, med hög arbetsmoral och en förståelse för värdet i att omvandla insikter till åtgärder. Du har viljan att lära dig, tycker att det är roligt med försäljningsanalys och vill utvecklas inom sälj- och marknadsrollen.

Vi ser helst att du har minst ett års erfarenhet inom administration, gärna med inriktning på försäljning, och även att du känner dig bekväm med och är van att arbeta i Officepaketet och obehindrat kan arbeta i Excel.

Önskvärt är förstås ett intresse för litteratur, och även grafiska kunskaper och tidigare erfarenhet från förlagsvärlden eller återförsäljarledet.

Tjänsten är allomfattande inom försäljning och marknadsföring och innefattar allt från framtagande av säljmaterial, hantering av mindre kunder, administration kring distribution och statistik till metadata och omvärldsbevakning.

Låter detta som något för dig är du välkommen att skicka din ansökan samt eventuella frågor om tjänsten till oss på bookmark@bookmarkforlag.se. Märk din ansökan och ditt mail med ”Ansökan sälj- och marknadskoordinator” samt ditt namn.

Sista ansökningsdatum är 24/9, men ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas dessförinnan, så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu.