Bookmark förlag söker duktig grafisk formgivare

Bookmark förlag söker en grafisk formgivare med start så snart som möjligt. Tjänsten är på retainer-basis med uppdrag utifrån behov.

Bookmark förlags utgivning sker med fokus på den svenska marknaden med utgivning av ca 40 titlar per år. Förlagets ambitioner är mycket höga. I dagsläget är vi 15 anställda och kontoret ligger på Kungsgatan i Stockholm.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom grafisk form, bildhantering, typografi och digital- såväl som tryckproduktion och relevant utbildning inom grafisk formgivning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du kan arbeta i team då varje arbete genomförs i samarbete med produktions- och säljavdelning. Du har goda färdigheter i svenska och du är noggrann och strukturerad. Du räds inte tighta deadlines. Du är en van användare av InDesign och Photoshop.

Erfarenheter inom Illustrator, Premiere Pro och After Effects är meriterande. Du har en stark känsla för samspelet mellan text och bild.
Uppgifterna består av att skapa grafiskt material för såväl trycksaker som digitala format, så som säsongens titelkatalog, butiksmaterial, videomaterial, digitalt material till sociala medier och hemsida, annonsmaterial och omslag. Ibland uppkommer adhoc-uppgifter med tighta deadlines.

Hör av dig till förlagschef Claes Ericson på claes.ericson@bookmarkforlag.se.
Ansökningarna behandlas i takt med att de kommer in.