Frusen fjäril

Sylvia Day

Format: Danskt band
Boktyp: Romantik
Översättning: Helen Ljungmark
Omslag: William Andersson
ISBN: 9789189007826
Utgivningsdatum: 20200421
Originaltitel: Butterfly in frost

Författaren bakom Crossfire-serien är tillbaka med en passionerad och varm kärlekshistoria

Teagan är äntligen tillfreds med livet. Hon har ett jobb hon älskar, flera nära vänner och ett vackert hem som hon renoverat från golv till tak. Men framförallt har hon kommit till ro med det förflutna och gått vidare.

Då flyttar Garreth Frost in i huset på andra sidan gatan. Garreth är som en rasande naturkraft som vänder upp-och-ned på allt som Teagan äntligen fått ordning på. Men det svåraste av allt är att han är sårad och att Teagan känner igen hans känslor.

Frusen fjäril är Sylvia Day när hon är som bäst. Det är en oväntad berättelse om kärlek, besatthet och den oemotståndliga passionen som övervinner allt. En bok att älska från första sidan till det överraskande slutet.

Sylvia Day har skrivit mer än 20 bästsäljande romaner. Hon har legat på New York Times-bästsäljarlista och är en av världens mest lästa författare. Hennes böcker är publicerade i mer än 40 länder och hon har mottagit över tio litterära utmärkelser. Frusen fjäril planeras att blir tv-serie och har redan sålts till mer än 15 länder.


 

A brilliant return.
Goodreads

Worth the wait.
Life & Style Magazine

A passionate page-turner.
Star Magazine

 


Kontaktperson: Anna Cecilia Weschke