Pusseldeckaren Pierre och det magiska Himmelsslottet

Hiro Kamigaki

Format: Kartonnage
Antal sidor: 36
Omslag: Hiro Kamigaki & IC4Design
ISBN: 978-91-89087-29-3
Utgivningsdatum: 20201019

ETT NYTT MYSTISKT FALL FÖR PIERRE

I den nya delen i serien om Pusseldeckaren Pierre befinner vi oss på karneval inför visningen av Labyrintägget. Tillsammans med vännerna Pierre och Carmen löser läsaren nya gåtor och spännande uppdrag längs vägen till det magiska Himmelsslottet.

Pierre och Carmen har rest till Kanalstaden för att delta i karnevalen och se det berömda Labyrintägget. Men de inser snabbt att något inte är som det ska. Den ökända organisationen Labyrintsabotörerna planerar att stjäla det legendariska ägget och förvandla världen till ett kaos av olösliga labyrinter.

Slå följe med Pierre och Carmen genom alla labyrinter för att rädda Kanalstadens och Herkulesträdets invånare från Labyrintsabotörernas onda plan. Hjälp dem att hitta fram till Himmelsslottet innan det är för sent!

Med över 40 000 sålda exemplar i Sverige har Pusseldeckaren Pierre på bara några år blivit en välkänd äventyrare och labyrintlösare för barn i alla åldrar. Med detaljrika illustrationer och unika labyrinter och utmaningar på varje sida förvandlas läsaren själv till en högklassig detektiv, redo att hjälpa våra älskade karaktärer att nå målet i tid.


 

Pusseldeckaren Pierre är vackert illustrerad med kluriga, magiska labyrinter som leder oss genom en fantastisk värld.
The Guardian

Den högklassiga detaljnivån i illustrationerna och sökandet efter gömda föremål underhåller skarpögda läsare i timmar.
Publishers Weekly

 


Kontaktperson: Ebba Barrett Bandh

Pressbilder