Sonjas hemlighet

Åsa Hellberg

Antal sidor: 355
Omslag: Walter Kolb / Sofia Scheutz Design
ISBN: 978-91-87441-17-2
Utgivningsdatum: 20150122

Den fristående fortsättningen på Sonjas sista vilja.

När Sonja dog, ärvde hennes bästa vänner – Rebecka, Maggan och Susanne – hela förmögenheten, inklusive hus och restauranger. De tre vännerna hade inte en aning om att Sonja hade sådana tillgångar.

Maggan har beslutat sig för att skriva en bok om Sonjas liv. Men när hon inser att det finns fler hemligheter än hon kan reda ut själv, tar hon hjälp av en fotograf och en journalist för att göra research.

Kicki och Fredrik, som får uppdraget att hjälpa Maggan, har ett förflutet ihop som inte alls underlättar deras samarbete, men när de hittar bilder av Sonja tillsammans med Frankrikes president, behöver de lägga sina egna problem på hyllan.

Vad är det Sonja egentligen har dolt?

Och vad har den excentriska familjen Swinton med Sonja att göra?

På Mallorca tvingas Susanne, Rebecka och Maggan fokusera på något helt annat än Sonjas hemlighet, när en av dem hittar en knöl i sitt bröst.

Sonjas hemlighet är en fristående fortsättning på succéromanen Sonjas sista vilja. I ett rasande tempo får vi hänga med till Mallorca, London och Paris, där kärleken skulle kunna blomstra om inte så många hemligheter låg i vägen.


 

Upplagt och klart för en berättelse om kärlek, vänskap, relationer, sex, svek, försoning, skratt, ja allt jag kan önska av en feelgood-roman. Jag har precis som när jag läste Sonjas sista vilja varit helt uppslukad.
Erikas bokprat

En bok som lämnar en med ett leende på läpparna.
Malins bokblogg

Lättläst och varm.
Kulturbloggen

 


Kontaktperson: Ebba Barrett Bandh

Pressbilder