Elsa Billgren släpper ny bok om sommarhuset på Gotland

Elsa Billgren, programledare och bloggare, släpper våren 2021 sin nya självbiografiska och självutlämnande bok om sommarhuset på Gotland.

Efter ett år präglat av livsomvälvande förändringar och utmaningar bestämde sig Elsa Billgren tillsammans med sin familj för att köpa ett sommarhus i behov av upprustning på Gotland 2017. Inför sina tusentals följare markerade det starten på en resa kantad av både inre och yttre förändring.

”När vi köpte huset på Gotland var det direkt efter en total kris i mitt liv med cancerdiagnos och stressen med en liten bebis. Huset, livet, maten och allt annat på ön blev som en räddning för mig. Med denna bok vill jag fånga den känslan och dela med mig av allt jag har lärt mig på vägen”, säger Billgren om den kommande boken.

Boken, som är hennes tredje, släpps på Bookmark Förlag 2021.

”Med en blandning av självutlämnande reflektioner, insikter, konkreta tips och råd lovar detta att bli en stor läsarfavorit nästa år”, säger Ebba Barrett Bandh, förläggare på Bookmark Förlag. ”Det är en stor ynnest att få chansen att samarbeta med Elsa Billgren på ett projekt fyllt med så mycket värme och kunskap.”

Om författaren Elsa Billgren:
Elsa Billgren är programledare, vintageexpert och influencer. Hon har medverkat i både radio och tv för folkkära program som Melodifestivalen, Äntligen hemma och Sommar i P1. Billgren debuterade 2013 med boken Elsa Billgrens Vintage och har sedan dess fortsatt skrivandet. 2020 var hon aktuell med tv-programmet Äkta Billgrens.

För mer information och förfrågan om recensionsex, vänligen kontakta:
Louise Eriksson, förläggande redaktör Bookmark Förlag på 072-9118337 eller louise.eriksson@bookmarkforlag.se