Heltäckande biografi om Björn Borg släpps som ljudbok

I boken som utnämnts till ”Årets sportbok” berättar Jan Söderqvist om hur Sveriges mest kända idrottsman tog sig till toppen av tennisvärlden – och hur han efter idrottskarriären drabbades av en serie motgångar som hotade att riskera allt. Nu kommer boken som ljudbok i inläsning av Jonas Malmsjö.

Ren vilja: Berättelsen om Björn Borg släpps som ljudbok med Jonas Malmsjö som inläsare.
Den 25 december släpptes Ren vilja: Berättelsen om Björn Borg som ljudbok. Boken är en heltäckande biografi om en av världens mest inflytelserika tennisspelare som vid millennieskiftet utsågs till Sveriges främste idrottare genom alla tider.

– Björn Borgs prestationer både på banan och för sporten i stort är legendariska. Att tillgängliggöra Ren vilja: Berättelsen om Björn Borg i ljudboksformatet är en självklarhet för att ge ännu fler möjlighet att ta del av en av en unik och inspirerande livshistoria, säger Claes Ericson, förlagschef på Bookmark Förlag.

Björn Borgs rekordbrytande triumfer på tennisbanor runt om i världen fick en hel värld att häpna och börja viska om det nästan onaturligt disciplinerade tennisundret från norr. Men redan vid 26 års ålder lade han racketen på hyllan, till allas storögda förvåning. Vad var det egentligen som hände? I Ren vilja: Berättelsen om Björn Borg sätter författaren och tennisentusiasten Jan Söderqvist in fenomenet Björn Borg i sitt speciella tennissammanhang och i en tid av snabb samhällsförändring. Boken täcker hela Borgs karriär och liv, från den mytomspunna garageporten i Södertälje till den omskrivna rättegången mot tidningen Z.

Ljudboken är inläst av Jonas Malmsjö och släpptes den 25 december på alla plattformar.

För ytterligare information, intervjuförfrågningar och pressbilder, vänligen kontakta:
Peter Hammarbäck, Kult PR
peter.hammarback@kultpr.se
070-999 1217

För mer information om boken, vänligen kontakta:
Louise Eriksson, Bookmark Förlag
louise.eriksson@bookmarkforlag.se
072-911 8337

Läs mer Jan Söderqvist Ren vilja: Berättelsen om Björn Borg