Kristoffer Triumf släpper självbiografisk roman på Bookmark

Efter mer än 100 miljoner Värvet-lyssningar är det dags för Kristoffer Triumf att berätta sin egen historia. Med avstamp i ett ultimatum som tvingat honom att välja mellan alkoholen och kärleken rullas en livsberättelse om gränslöshet, framgångar och den ständiga längtan efter kärlek upp. Boken heter Törst och kommer den 27 september.

”Jag skriver om allt från den hånade majspipan med tobak på sexans skolavslutning till Manilla-fyllan som blev veckans snackis när den togs upp i en av Sveriges största poddar – och min flickväns ultimatum: om du inte kan hantera alkoholen lämnar jag dig. Helt enkelt en bok för alla oss som nån gång kämpat med antingen alkohol eller relationer”, säger Kristoffer Triumf.

Kristoffer Triumf är en av Sveriges mest lyssnade röster och känd för att ta sig under huden på Sveriges kändiselit. Nu sätter han sig själv i intervjustolen – och som vanligt väjer han inte för några frågor.

”I Törst berättar Kristoffer Triumf uppriktigt och med dräpande humor om den berg- och dalbana som varit vägen bakom framgångarna. Det blir en ärlig, avslöjande och gripande berättelse som ställer många viktiga frågor”, säger Bookmarks förlagschef Claes Ericson.

Boken släpps i samband med att det 500:e avsnittet av Värvet sänds. Omslagsillustration och design av Love Antell.

För ytterligare information kontakta:

Karin Wahlén, Kult PR
Karin.wahlen@kultpr.se
+46 768 96 22 54