Maria Trolle tillbaka med magisk målarbok för alla åldrar

Maria Trolles succémålarböcker inspirerar och älskas av människor över hela världen, gammal som ung. Nu är hon äntligen tillbaka med Luna – en målarbok som bjuder på rogivande underhållning och magiska äventyr.

Målarbokstrenden för både vuxna och barn växer och allt fler ser färgläggning som en typ av aktiv mindfulness. En av de mest populära illustratörerna inom målarböcker är Maria Trolle som nu är tillbaka med Luna – uppföljaren till de bästsäljande målarböckerna Skymningstimman, Botanicum och Flora.

– Jag tror att det finns få saker som kan ge utlopp för kreativitet och samtidigt låta en varva ner lika bra som målarböcker. Med Luna hoppas jag kunna bjuda på lite magi och ge folk en paus i vardagen, säger Maria Trolle.

I Luna tar Maria Trolle inspiration från naturen och sagornas värld. Liksom i sitt övriga konstnärskap löper hennes trädgårdsintresse som en grön tråd genom boken, med växter och blommor som naturliga motiv tillsammans med fåglar, fjärilar och andra varelser. I boken hittas även ett register över de växter och djur som återfinns i verkligheten – ett populärt inslag för alla trogna läsare som känns igen från hennes tidigare målarböcker.

Luna släpps på Bookmark Förlag.

Läs mer Maria Trolle Luna