Thomas Erikson ger ut nästa Omgiven av-bok på Bookmark

Thomas Erikson har omfattande svenska och internationella framgångar som författare, föreläsare, företagskonsult och mentor åt framgångsrika ledare över hela Europa. Hans titlar i den populära ”Omgiven-av-serien” har sålts i över 50 länder och är översatta till 42 olika språk. Totalt nästan fem miljoner böcker har hittills hittat läsare. Thomas säger om det kommande samarbetet:

”Min verksamhet växer mycket tack vare ett starkt team som lyfter fram inte bara mina böcker utan även alla övriga tjänster och produkter baserade på Omgiven av-konceptet. Jag välkomnar ett samarbete med Bookmark som kommer att stärka mina möjligheter att fortsätta att sprida värdefulla insikter kring oss själva och de vardagssituationer vi alla hamnar i.”

Med hängivenhet till sina författare och engagemang för varje titel har Bookmark Förlag etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokförlag. Inför samarbetet säger Bookmarks förlagschef Claes Ericson:

”Jag har med stor behållning läst Thomas Eriksons böcker. Jag tycker att han på ett briljant sätt kombinerar spännande insikter med en verkligt underhållande ton.”

Redan till hösten 2022 kommer Bookmark att ge ut den första boken av Thomas Erikson. Titeln kommer att ge många svar på hur vi bäst förvaltar vår tid och våra relationer.


Kontaktperson: Anna Cecilia Weschke