Aktuell Harlan Coben-thriller av högsta kvalitet

Harlan Coben har utnämnts till en av nutidens bästa spänningsförfattare. Nu släpps hans senaste thriller Inte ett ord, som bjuder på gripande och nagelbitande läsning.

Simon Greenes drogberoende dotter Paige försvinner spårlöst. När han en dag får syn på henne i Central Park flyr hon i panik. Simon gör det enda en förälder kan göra, han följer efter sin dotter ner i en mörk värld, fylld av faror och hemligheter. Men för att skydda sina närmaste från världens ondska måste han våga konfrontera den.

Inte ett ord nominerades till läsarpriset Goodreads Choice Awards, och har fått många hyllande recensioner för sin smarta handling, det snabba tempot, de oväntade vändningarna och de levande karaktärsteckningarna. Boken är ”en av årets bästa thrillers” enligt Providence Sunday Journal, och USA Today beskriver den som ”en bladvändare som inte går att lägga ifrån sig”.

Harlan Cobens böcker har sålt i över 70 miljoner exemplar och översatts till 43 språk. Han är även verksam som manusförfattare till tv-serier. Harlan Cobens bok The Stranger (Främlingen) har premiär som Netflix-serie den 30 januari i år. Inte ett ord är översatt av Svante Skoglund.

Läs mer Harlan Coben Inte ett ord