Alex Schulman är tillbaka med århundradets kärlekshistoria

Nu har äntligen Alex Schulmans efterlängtade roman Bränn alla mina brev släppts. Författaren beger sig på jakt efter ursprunget till familjens vrede, men hittar i stället århundradets kärlekshistoria.

Tre tidsperspektiv, två generationer, en hemlighet. I romanen Bränn alla mina brev börjar Alex Schulman nysta i ursprunget till sitt inre mörker. Han följer ledtrådar som tar honom flera decennier tillbaka i tiden – till en händelse som kom att förändra allt: mormor Karin Stolpes hemliga kärleksaffär.

”Det känns fint att låta min mormor få en egen röst efter att hon har tvingats tiga i årtionden”, säger Alex Schulman.

Handlingen i Bränn alla mina brev spänner över nästan nittio år, och med hjälp av dagboksutdrag och autentiska brev avtäcker Alex Schulman århundradets romans och dess tragiska följder. Det är en gripande och djupt personlig skildring av passion och svartsjuka, och hur ett möte i det förflutna kan skapa svallvågor genom generationer.

”Aldrig har jag varit så förväntansfull inför en lansering som den här gången”, säger Bookmarks förlagschef Claes Ericson. ”Det är en unik historia, både vad gäller innehåll och hur den berättas.”

Kontakta gärna Stephanie Demmler för mer information.

Läs mer Bränn alla mina brev Alex Schulman