Årets viktigaste böcker: Vårt år och Mitt år för både dig och familjen

Nu släpps årets mest interaktiva och kreativa böcker, Mitt år: För allt som hänt och allt du drömmer om, och Vårt år: Familjens bok för hela året. Böckerna är de perfekta julklapparna till en själv, familjen eller någon man bryr sig om. Med fokus på året som gått och året som kommer blir det enkelt att sammanfatta, blicka inåt och planera för sina egna och familjens drömmar. En sida i taget.

Mitt år: För allt som hänt och allt du drömmer om är den tredje delen i den omtyckta Mitt år-serien. Det är ett kreativt, roligt och inspirerande sätt att sammanfatta året som gått och blicka framåt mot det som stundar. Med hjälp av frågor, listor och roliga tips och råd handleds läsaren till att enkelt reflektera över allt som har hänt och planera för sina framtida mål.

Mitt år är en kreativ fyll-i-bok skapad för att ge läsaren möjlighet att reflektera över och sammanfatta det som hänt samtidigt som den ger konkreta verktyg att uppnå både kortsiktiga och långsiktiga mål under det stundande året.

I första delen av boken finns listor, frågor och övningar om året som gått. Detta för att på ett enkelt och lustfyllt sätt se tillbaka på det som har definierat det gångna året. I andra delen finns utrymme att sätta upp mål, planera sin tid och uppnå det man vill under kommande år.

Vårt år: Familjens bok för hela året är den helt nya delen i Mitt år-serien och vänder sig till familjen i alla dess former, storlekar och konstellationer. Med ett anpassat tilltal och aktiviteter som passar både vuxna och barn får familjen möjlighet att tillsammans sätta sig ner och blicka tillbaka på det gångna årets alla årstider, händelser och upplevelser. Därefter finns chansen att se framåt mot alla de möjligheter och förhoppningar som ryms inom året som kommer.

Vårt år är skapad för hela familjen. Här kan läsarna inspireras till att prioritera tiden med familjen och få möjlighet att blicka inåt. Från intresseväckande texter, inspirerande citat och tankeväckande frågor till spännande övningar och aktiviteter är det en perfekt och lustfylld julklapp till antingen den egna familjen eller en familj man bryr sig om.

”Jag tycker att dessa titlar är mer än bara klassiska fyll-i-böcker; här vägleds man att minnas det bästa från året som har gått och att aktivt planera det som kommer”, säger förlagschef Claes Ericson. ”Som far i en familj med två barn är jag i år särskilt sugen på att kasta mig över Vårt år.”

Mitt år och Vårt år ges ut på Bookmark Förlag.

För recensionsex och mer information om böckerna, kontakta:

Frida Påhlsson, Bookmark förlag
frida.pahlsson@bookmarkforlag.se

Läs mer Vårt år: Familjens bok för hela året Mitt år: För allt som hänt och allt du drömmer om