Årets viktigaste bok är tillbaka – och skrivs av dig

Nu återvänder årets mest interaktiva bok, Mitt år: Minns det som hänt och planera för framtiden. Med fokus på tiden som gått och framtiden som kommer blir det äntligen enkelt att själv styra över sitt liv. En sida i taget.

Mitt år är en serie av kreativa fylla-i-böcker skapade för att ge läsaren möjlighet att reflektera över och sammanfatta det som hänt. Samtidigt som de ger konkreta verktyg att uppnå både kortsiktiga och långsiktiga mål under det stundande året. Nu kommer den andra delen i serien – full av nytt innehåll och i uppdaterad utformning.

I första delen av boken finns listor, frågor och övningar för att på ett enkelt och lustfyllt sätt se tillbaka på det som har definierat året som gått. I den andra delen finns utrymme att sätta upp mål, planera sin tid och överblicka det man vill uppnå under kommande år.

– Den första delen i serien (Mitt år: Det som gått och det som kommer) uppskattades oerhört mycket av läsarna och har hittills sålt i 15 000 ex. Den höga efterfrågan gjorde att vi ville göra en utvecklad version till detta år. Tanken med böckerna är att man ska kunna skriva ner sin livshistoria och visualisera sina mål och ha möjlighet att gå tillbaka och jämföra år till år, berättar Bookmarks förlagschef Claes Ericson.

I boken hittar du listor, flervalsfrågor, recept, inspirationstexter och mycket mer. I en exklusiv och vacker formgivning av Li Söderberg ger Mitt år positiv vägledning och en chans att stanna upp och reflektera.

Mitt år: Minns det som hänt och planera för framtiden släpps på Bookmark Förlag.

Läs mer Mitt år: Det som gått och det som kommer