Årets viktigaste bok – skriven av dig

Nu släpps årets mest interaktiva bok, Mitt år. Med fokus på tiden som gått och framtiden som kommer blir det äntligen enkelt att själv styra över sitt liv. En sida i taget.

Mitt år: Det som gått och det som kommer är en kreativ fyll-i-bok skapad för att ge läsaren möjlighet att reflektera över och sammanfatta det som hänt samtidigt som den ger konkreta verktyg att uppnå både kortsiktiga och långsiktiga mål under det stundande året.

I första delen av boken finns listor, frågor och övningar för att på ett enkelt och lustfyllt sätt se tillbaka på det som har definierat året som gått. I den andra delen finns utrymme att sätta upp mål, planera sin tid och överblicka det man vill uppnå under kommande år.

”Tyngre frågor blandas med mer lättsamma på ett sätt som gör det enkelt att få översikt över alla delar av sitt liv”, berättar Bookmarks förlagschef Claes Ericson. ”Tanken med boken är att göra det enkelt för alla att skriva ner en del av sin livshistoria och att visualisera sina drömmar och mål.”

I en exklusiv och vacker formgivning av Li Söderberg ger Mitt år positiv vägledning och en chans att stanna upp och reflektera. I boken hittar du listor, flervalsfrågor, recept, inspirationstexter och mer.

Läs mer Mitt år: Det som gått och det som kommer