Årets viktigaste bok skriver du själv

Nu släpps årets mest interaktiva bok. Mitt år: Boken för alla dina minnen, drömmar och planer är boken som kombinerar kreativitet med praktiska fyll-i-övningar som ställer året som gått och planer för framtiden i fokus.

I unik och vacker formgivning av Li Söderberg ger Mitt år positiv vägledning och en chans att stanna upp och reflektera. Boken innehåller listor, flervalsfrågor och utrymme att skriva fritt, avvägt med idéberikande recept, inspirationstexter, aktiviteter och mer.

I första delen av boken finns listor, frågor och övningar om året som gått. Detta för att på ett enkelt och lustfyllt sätt se tillbaka på det som har definierat det gångna året. I andra delen finns utrymme att sätta upp mål, planera sin tid och uppnå det man vill under kommande år.

Mitt år är en unik serie i såväl koncept som formgivning”, säger Louise Eriksson, förläggare på Bookmark. ”Dessa titlar är mer än bara klassiska fyll-i-böcker; här vägleds man att minnas det bästa från året som har gått och att aktivt planera för det som kommer på ett glatt och inspirerande sätt.”

Mitt år: Boken för alla dina minnen, drömmar och planer är den fjärde utgåvan i den omtyckta Mitt år-serien. Det är ett roligt och inspirerande sätt att sammanfatta året som gått och blicka framåt mot det som stundar. Med hjälp av de interaktiva medlen och roliga tips och råd, handleds läsaren till att enkelt reflektera över allt som har hänt, planera för framtida mål och förverkliga drömmar.

Mitt år är en kreativ fyll-i-bok skapad för att ge läsaren möjlighet att reflektera över och sammanfatta det som hänt samtidigt som den ger konkreta verktyg att uppnå både kortsiktiga och långsiktiga mål under det stundande året.

Mitt år släpps den 7 november.

För recensionsexemplar och mer information om böckerna, vänligen kontakta:

Frida Påhlsson, frida.pahlsson@bookmarkforlag.se

Läs mer Mitt år: Boken för alla dina minnen, drömmar och planer