Berättar sanningen i deras första gemensamma bok

De är två av Sveriges mest hyllade artister – nu släpper Samir & Viktor en bok om framgångens baksida. Duon lovar att avslöja allt. – Vi döljer ingenting, säger Viktor Frisk.

Samir Badran och Viktor Frisk är några av Sveriges mest spelade och flitigast anlitade artister. De har medverkat i Melodifestivalen tre gånger och deras låtar har streamats mer än 100 miljoner gånger på Spotify.

Men framgångarna har haft en baksida.

Det är klart att vi under de här fantastiska åren haft svåra stunder. Veckor, månader då vi velat lägga ner allting. Men vi har väl varje gång insett hur privilegierade vi är att få göra det här, säger Samir Badran.

För Viktor Frisk har arbetet med boken varit en av de svåraste saker han gjort.

Vi ville gå all in i det här projektet. Berätta saker och ting som de verkligen har varit, inte så rosaskimrande och härliga som de sett ut för våra fans. Vi kände att det var dags, att vi är mogna nog nu att inte dölja någonting. Vi gör allt för våra fans och den här boken är ett sätt för oss att visa upp den sanna bilden av de senaste åren. Jag hoppas och tror att de kommer att älska den, trots att det är mycket mörker och ångest som vi burit på, säger Viktor Frisk.

Samir & Viktor ges ut på Bookmark förlag och är skriven av författaren Pascal Engman.

För oss är det ett drömprojekt att ge ut den här historien. Samir & Viktor är älskade och beundrade av hundratusentals unga människor, det känns fantastiskt att vi lyckats leverera en så pass gripande historia om deras idoler, säger Claes Ericson, som är förläggare på Bookmark.

 

För intervjuförfrågningar, kontakta:
Lina Hellqvist
Her Group
lina.hellqvist@hergroup.se
070-367 5712

För mer information om boken, vänligen kontakta:
Ebba Barrett Bandh
Bookmark Förlag
ebba.bandh@bookmarkforlag.se
073-760 7884

Läs mer Samir & Viktor skriver bok om sina år tillsammans Samir Badran & Viktor Frisk Samir & Viktor