Ekstedt hemma: Stjärnkockens nya klassiker – 40 recept/30 minuter/20 tips

Niklas Ekstedt

Format: Inbunden
Formgivning: Karin Van der Kwast Gissberg
Fotografi: Petter Bäcklund
ISBN: 978-91-89298-97-2
ISBN ebok: 978-91-89393-21-9
Utgivningsdatum: 20211008

Vad lagar egentligen en stjärnkock de dagar han vill att maten ska stå på bordet så snabbt som möjligt men samtidigt vara både god och mättande?

Att laga middag ska inte behöva ta hela kvällen eller kräva flera timmar av komplicerade förberedelser. När familjen kommer hem hungrig och trött vill man bara att maten ska stå på bordet så snabbt som möjligt. Nu presenterar stjärnkocken Niklas Ekstedt sina bästa recept för att ordna en välsmakande och balanserad middag på under en halvtimme.

Med recept inom allt från klassisk husmanskost till det smakrika asiatiska köket är det en varierad meny som kan bli allas bästa vän i köket. Ta hjälp av en riktig kocks bästa tips och råd och skapa en ny vardagsmeny full av snabba och goda maträtter!

Ekstedt hemma innehåller recept för hemmakocken som vill ta sin matlagning till en ny nivå utan att det ska ta för lång tid. Med 40 snabba recept och 20 initierade tips och råd är det en framtida modern klassiker som funkar lika bra för familjen som för ensamhushållet.


Kontaktperson: Louise Eriksson

Pressbilder