Happy Food: Samlade recept & råd

Niklas Ekstedt & Henrik Ennart

Format: Kartonnage
Boktyp: Kokbok
Antal sidor: 288
Omslag: Katy Kimbell
Formgivning: Katy Kimbell
ISBN: 978-91-89585-32-4
ISBN ebok: 978-91-89585-36-2
Utgivningsdatum: 20221101

Det bästa från Happy Food samlat i en ny utgåva med ett nytt kapitel!

Happy Food har gjort succé i flera länder världen över. Fem år efter att stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart satte kopplingen mellan mat och lycka på kartan samlas nu äntligen alla de bästa recepten och texterna i denna maxade utgåva – komplett med ett helt nytt kapitel om de senaste rönen och tillhörande recept!

Efter tre böcker i den populära serien kommer nu den ultimata samlingen som gör det enkelt att applicera Happy Food-konceptet i praktiken. I denna exklusiva utgåva samlas de bästa ögonöppnande texterna och fantastiska recept som gör våra tarmbakterier glada. Dessutom utökas samlingen med ett helt nytt kapitel med de senaste rönen från forskningen om vår tarmflora, dessa kompletteras av helt nya recept som garanterat kommer att tillfredsställa både kropp och själ.

Happy Food hjälpte till att sätta kopplingen mellan mat och lycka på kartan. Med djupdykningar inom den senaste forskningen och recept som får munnen att vattnas är serien en favorit för både läsare och kritiker.


Sagt om Happy Food:

Boken är full av spännande och hälsosamma recept.
Expressen

”Inspirerande och spännande!
Tara

Smarriga recept varvas med information och forskningsresultat.
Mariestads-Tidningen

”Stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart kombinerar återigen en kokbok med intressant och upplysande forskning och resultatet är både spännande och aptitretande.
Norra Skåne

”Boken erbjuder djupdykningar inom superråvaror och presenterar fascinerande fakta.
MåBra

Kontaktperson: Louise Eriksson