Kroppskontakt: Sunda kostvanor och en hälsosam relation till mat

Karin Magnusson

Format: Kartonnage
Boktyp: Personlig utveckling
Antal sidor: Ca. 180
Omslag: Li Söderberg
Formgivning: Li Söderberg
ISBN: 978-91-89820-13-5
ISBN ebok: 978-91-89889-65-1
Utgivningsdatum: 20240813

Problemet är inte smör, pasta och socker. Problemet är stress och självkritik.

Har du negativa tankar om vad du äter? Har du kämpat med att gå ner i vikt? Känner du en press att leva hälsosamt, men finner dig själv alltför ofta smygätande smågodis ur skafferiet? Du är långt ifrån ensam.

Många försöker bli mer bekväma i sina kroppar genom att prova diverse dieter. Dessvärre leder kaloriräkning, matförbud och besatthet av vågen sällan till en bestående förändring, utan tvärtom till ökad vikt och jobbiga skamkänslor. Men var inte orolig – det finns andra sätt att skapa sunda förändringar för kosten, kroppen och knoppen!

Med över 20 års erfarenhet som dietist och terapeut utvecklade Karin Magnusson metoden Kroppskontakt för att hjälpa sina patienter med problem som oönskad övervikt, bristande energi och matångest. Metoden går ner på djupet och angriper grundorsakerna bakom problemen: stress, självkritik och en bristande kostplan.

Kroppskontakt: Sunda kostvanor och en hälsosam relation till mat är ingen quick fix eller mirakeldiet. Det är ett livslångt samarbete med kroppen där du formar balanserade kostvanor och en hållbar relation till mat.


Kontaktperson: Lova Eriksson

Pressbilder