Malibu brinner

Taylor Jenkins Reid

Format: Inbunden
Boktyp: Skönlitteratur
Översättning: Cecilia Berglund Barklem
Omslag: Henry Petrides/Bookmark förlag
ISBN: 978-91-89750-30-2
ISBN ebok: 978-91-89750-31-9
ISBN Ljudbok: 978-91-89750-32-6
Utgivningsdatum: 20230424
Originaltitel: Malibu Rising

En av årets bästa böcker
– enligt The Washington Post, Time, mfl.

Fyra framgångsrika syskon ska hålla århundradets fest, men inom loppet av ett dygn kommer deras liv att ha förändrats för alltid.

Malibu, augusti 1983. Nina är fotomodell, Jay känd surfare och Hud framgånsgrik fotograf, medan lillasyster Kit mest bara är kaxig och vacker. De fyra syskonen Riva utgör Malibus kändiselit och förväntningarna är skyhhöga när de öppnar dörrarna till sitt hem.

Men Nina som just blivit övergiven av sin tennisstjärna till make ser inte fram emot festen. Jay däremot räknar minuterna tills att en viss kvinlig gäst ska komma och Kit, som sitter på idel hemligheter har bjudit in någon som de andra inte hade väntat sig.

Malibu brinner är en bladvändare fylld av så oförglömliga karaktärsporträtt och färgstarka miljöbeskrivningar att läsaren inte kan undgå att känna doften av Malibus salta havsbris och röken ifrån den förgörande branden.

Författaren Taylor Jenkins Reids böcker är överallt på mediaplattformarna just nu. Evelyn Hugos sju äkta män och Carrie Soto is Back (som just vunnit Goodreads Choice Awards) trendar som ojämförliga TikTok-fenomen. One True Loves kommer som spelfilm under nästa år, och redan i mars är det premiär för Reese Witherspoons miniserie Daisy Jones & The Six – med Sam Claflin som Billy Dunne och Riley Keough som den legendariska sångerskan i kultbandet från 70-talet. HULU har just köpt rättigheterna även till Malibu brinner.


 

Rakt igenom eskapistisk njutning
Stylist

 

Om sommaren kan rymmas i en bok hittar du den i Malibu brinner
Oprah Daily

 

Ett hisnande episkt familjedrama
Marie Claire

 


Kontaktperson: Anna Cecilia Weschke

Pressbilder