Natten vi förlorade honom

Laura Dave

Format: Inbunden
Boktyp: Thriller
Antal sidor: Ca. 350
Översättning: Ylva Stålmarck
Omslag: Michael Ceken
ISBN: 978-91-89889-15-6
ISBN ebok: 978-91-89889-16-3
ISBN Ljudbok: 978-91-89889-38-5
Utgivningsdatum: 20241001
Originaltitel: The Night We Lost Him

När Liam Noone dör, till synes i en tragisk olycka, lämnar han ett världsomspännande hotellimperium och flera familjer efter sig. Nora, dottern från hans första äktenskap, har tappat kontakten med sin far men när hennes halvbror söker upp henne med chockerande misstankar dras hon motvilligt in i fallet och därmed också en värld hon sökt sig bort ifrån.

I takt med att de omaka syskonen rör sig närmare svaret på vad som hände den där natten på klipporna, finner de att händelser begravda i det förflutna kan komma att förändra deras framtid för alltid.

Natten vi förlorade honom är en sinnrik spänningsroman som för tankarna till den kultförklarade serien Succession. Med ett oupphörligt driv utforskar den skoningslöst komplexa familjerelationer, lojalitet och pengars korrumperande makt.


Sagt om Det sista han sa:

”Jag har inte läst något som är på det här viset förut … Jag vill inte lägga ifrån mig boken!” – Titti Schultz, Go Kväll

”Tempot är rasande högt hela vägen och Dave vet hur man fångar sin publik. (Det här är boken som du tar med till stranden och som är utläst när du ska hem. Bada kan man ju göra en annan gång.)” – Maria Näslund, Göteborgsposten


Kontaktperson: Stephanie Demmler

Pressbilder