På djupt vatten

Ellinor Wessel

Format: Inbunden
Omslag: Niklas Lindblad
ISBN: 978-91-89298-14-9
ISBN ebok: 978-91-89298-28-6
ISBN Ljudbok: 978-91-89298-29-3
Utgivningsdatum: 20210427

Nästan ett år har gått sedan bilhandlaren Johan Wagner och hans flickvän Emily Tranchell lyckades undkomma sina kidnappare …

Nu befinner de sig på Spaniens solkust, där de försöker skaka av sig känslan av att vara förföljda. En dag får Emily ett samtal. Hennes syster Lykke har hittats död, och allt pekar på självmord. Men Emily vet att det är något som inte stämmer. Samtidigt åker Johan till Almedalen för att medverka i en debatt om laddbara fordon. Samtalet överskuggas av en hotfull aktion mot Johan, ledd av miljöaktivister. Finns det ett samband mellan händelserna?

Den före detta polisen Thomas Stark slår sig ihop med sin gamla kollega Anna Hed, och tillsammans får de ett prekärt fall på halsen.

På djupt vatten, uppföljaren till Farliga affärer, är en fartfylld och filmisk thriller som handlar om de moderna välregisserade brott som försiggår bakom kulisserna, men påverkar alltmer av vår vardag.

Ellinor Wessel är i grunden ekonom och har tio års erfarenhet av olika chefsroller i bilbranschen, kunskap som hon utnyttjade i sin debutthriller Farliga affärer. Hon har även ett stort intresse för internationella skeenden och hot, vilket kommer till uttryck i På djupt vatten.

 


Kontaktperson: Stephanie Demmler

Pressbilder