Ellinor Wessel följer upp debuten med fartfylld thriller

Ellinor Wessel debuterade i januari 2020 med ekobrottsthrillern Farliga affärer. Nu släpps den lika fängslande som filmiska uppföljaren På djupt vatten.

Nästan ett år har gått sedan Johan Wagner och Emily Tranchell lyckades undkomma sina kidnappare. De har tagit sin tillflykt till den spanska solkusten men kan inte skaka av sig känslan att vara förföljda.

När en tragedi inträffar i Emilys liv måste hon återvända hem till Skåne. Samtidigt utsätts Johan för hotfulla aktioner. Vad ligger bakom händelserna? Och vem kan de lita på?

”Det känns väldigt kul att skriva om en ovanlig mix av relationer, aktuella händelser och extremt hög fart, berättat genom karaktärerna Emily och Johan vars nya relation sätts på prov”, säger Ellinor Wessel. ”Berättelsen bjuder på en svindlande resa för såväl mina huvudpersoner som läsaren, vilket känns extra angeläget i år.”

På djupt vatten är en thriller som speglar vår samtid och samtidigt levererar underhållning med extra allt i ett ursinnestempo”, säger förlagschef Claes Ericson. ”Jag tycker att det här på flera sätt är den perfekta semesterboken.”

Ellinor Wessel har tio års erfarenhet av olika chefsroller i bilbranschen och hyser ett stort intresse för internationella skeenden och konflikter. I På djupt vatten bjuder hon på rapp spänning om en värld som styrs av pengar, makt, kärlek och bilar.

Ljudboken, i inläsning av Disa Östrand, släpps den 14 maj.

Om du är intresserad av att intervjua Ellinor Wessel, vänligen hör av dig till:
Vilhelm Hanzén, Gul PR
vilhelm@gulpr.se
073-690 74 09

Läs mer Ellinor Wessel På djupt vatten