Relationsbibeln: För er som vill hålla ihop länge

Klara Doktorow & Veronika Palm

Format: Inbunden
Omslag: Martin Löfqvist
ISBN: 978-91-89087-03-3
ISBN ebok: 978-91-89087-04-0
ISBN Ljudbok: 978-91-89087-06-4
Utgivningsdatum: 20200518

Här är den kompletta handboken för par som vill skapa och bevara ett välmående förhållande. Med fokus på de positiva aspekterna av en relation får vi lära oss hur vi bygger gynnsamma spiraler och främjar konstruktiv kommunikation.

För hur ser egentligen en välfungerande och sund relation ut? Och hur gör man för att på bästa vis ta hand om både sig själv och sin partner?

Med ett inbjudande personligt tilltal och grund i vetenskapliga studier avhandlas allt från nyförälskelsens psykos till hur man på bästa sätt pratar ekonomi med sin partner. Genom att lära sig att uppmärksamma sin partner, vårda sina egna behov samt sköta om den gemensamma relationen blir det enkelt att få lyckan att vara för evigt.

Relationsbibeln: För er som vill hålla ihop länge är en relationshandbok skriven av Klara Doktorow och Veronika Palm där konkreta tips och råd varvas med personliga historier. Med en tydlig humorvinkel och vacker formgivning är det den perfekta läsningen för alla par.


Kontaktperson: Louise Eriksson

 

I första upplagan av Relationsbibeln : För er som vill hålla ihop länge blev det en miss i Valentinskalan på sidorna 111–112. Du kan hitta en korrigerad version här.