Rövardotter

Jackie Ferm

Antal sidor: 397
Omslag: Göran Alfred
ISBN: 978-91-87441-23-3
ISBN Pocket: 978-91-87441-23-3
Utgivningsdatum: 20140414

Den sanna berättelsen om en uppväxt utlämnad till myndigheter och kärleksfulla brev från en psykopat

”Han hade dåligt samvete för det han gjort mot sin familj. Framför allt för att han misshandlade mig och mamma. Det var därför han hela tiden upprepade att det var så viktigt med förlåtelse i sina brev. Det sista han ville var ju att hans barn skulle få det lika dåligt som han haft det under sin uppväxt. Så blev det ändå så. Jag har redan förlåtit pappa, men frågan är om han förlåtit sig själv.”

Från att ha arresterats som femåring till att klä av sig naken inför hela svenska folket. Rövardotter är den sanna berättelsen om en uppväxt utlämnad till myndigheter och kärleksfulla brev från Sveriges mest beryktade brottsling.

Rövardotter skriver Jackie Ferm om livet i en söndertrasad familj, om övergrepp och missförhållanden i fosterfamiljer och på behandlingshem, och om att vara ensam och övergiven.

Som en röd tråd genom hela hennes livsberättelse löper den älskade pappans innerliga brev skickade från olika fängelser. Men hans tankar om livet och faderliga råd fungerar inte alltid lika bra i verkligheten.

 


Kontaktperson: Anna Cecilia Weschke