Snedsteget

Elle Kennedy

Format: Danskt band
Boktyp: Romance
Antal sidor: ca. 400
Översättning: Sabina Söderlund
Omslag: Michael Ceken
ISBN: 978-91-89820-32-6
ISBN ebok: 978-91-89820-33-3
ISBN Ljudbok: 978-91-89820-34-0
Utgivningsdatum: 20231114
Originaltitel: The Mistake

Den andra boken i Off Campus-serien. Den internationellt bästsäljande serien fortsätter leverera modern romance när den är som bäst med hockey, sex och kärlek i centrum.

John Logan kan få vilken tjej han vill men han har hakat upp sig på sin bästa väns flickvän. Han försöker distrahera sig med fester och andra tjejer men när han en kväll knackar på fel dörr träffar han Grace Ivers och hon tar snabbt upp alltmer av hans tankeverksamhet. Men ett avgörande snedsteg leder till att han tvingas göra allt han kan för att vinna tillbaka henne.

Grace blir lätt nervös och babblar, speciellt med killar. Men så träffar hon Logan och han får henne att slappna av. Snart kan hon inte få nog av honom. Hon bestämmer sig för att han är killen som hon kan förlora sin oskuld till. Det slutar dock i katastrof och hon tar ett välförtjänt sommarlov i Paris. Tillbaka på Briar U tror Logan att han kan få henne tillbaka, men om det ska ske så kommer han behöva anstränga sig ordentligt och hon planerar att njuta fullt ut av att se honom svettas.

Snedsteget är den andra boken i Off Campus-serien. Varje del följer en av killarna i det gemensamma huset på Briar U. Serien har hyllats för sin humor och romantik samtidigt som den tacklar viktiga ämnen. Med karaktärer fulla av personlighet är den en favorit för många dedikerade romanceläsare.


Kontaktperson: Ebba Barrett Bandh

Pressbilder