Spelet

Elle Kennedy

Format: Danskt band
Boktyp: Romance
Antal sidor: 407
Översättning: Sabina Söderlund
Omslag: Michael Ceken
ISBN: 978-91-89750-61-6
ISBN ebok: 978-91-89750-62-3
ISBN Ljudbok: 978-91-89750-63-0
Utgivningsdatum: 20230608
Originaltitel: The Deal

Modern romance när den är som bäst med hockey, sex och kärlek i centrum.

Hannah Wells har äntligen hittat någon som intresserar henne. Problemet är bara att han inte vet att hon existerar. Även om hon är självsäker på alla andra sätt så är just förförelse en färdighet hon saknar. Den enda lösningen är att ta till svartsjuka som vapen, även om det innebär att hon måste stå ut med att hjälpa en irriterande hockeykapten att höja sina betyg.

Garrett Graham har alltid drömt om att bli en professionell hockeyspelare. Men hans fallande betyg hotar drömmen och han behöver nu en privatlärare. Vem passar bättre än Hannah? Speciellt när det enda som behövs för att säkra betygen är att göra en annan kille svartsjuk. Men när en oväntad kyss leder till mer inser Garrett snart att han inte bara vill vara en bricka i Hannahs spel. Nu måste han bara visa henne att killen hon behöver är närmre än hon tror.

Spelet är den första boken i den bästsäljande Off Campus-serien. Serien har hyllats till skyarna och är en gripande berättelse med mängder av humor och romantik. Med karaktärer fulla av personlighet är den en favorit för många dedikerade romanceläsare.


Kontaktperson: Ebba Barrett Bandh

Pressbilder