BookTok-författaren tillbaka med hyllad romance i svensk översättning

Nu släpps Uppgörelsen, den tredje delen i Off Campus-serien. Böckerna, skrivna av författaren Elle Kennedy, har blivit en stor succé på BookTok och skildrar hockey, heta romanser och relationer. Dessutom är Elle Kennedy aktuell med en ny serie om en anrik internatskola som släpps på svenska i sommar.

Allie Hayes har gjort slut med sitt ex för sista gången. Hon gör allt för att gå vidare och undvika hans samtal, men är samtidigt livrädd att falla tillbaka in i hans armar. För att distrahera sig själv från frestelser tillbringar hon natten med Dean – skolans ökända mästare av engångsligg.

Dean Di Laurentis kan få vem som helst i säng. Han är dessutom gravt allergisk mot relationer och träffar aldrig en tjej fler än en gång. Men när han vaknar upp efter natten med Allie inser han att han äntligen mött någon han vill fortsätta träffa. Nu måste han bevisa för Allie att han är värd hennes tid.

Uppgörelsen är den tredje boken i den bästsäljande Off Campus-serien. Serien har hyllats till skyarna och är en gripande berättelse med mängder av humor och romantik. Bokserien har blivit en storfavorit på BookTok och är den perfekta läsningen för fans av böcker som Icebreaker.

Den 1 juli släpper Bookmark Förlag dessutom Hemligheten mellan oss, den första delen i Elle Kennedys nya serie om den anrika skolan Sandover Prep. I den första delen skickas hackern RJ till internatskolan Sandover, där han snabbt inser att han inte kommer att passa in bland skolans gamla traditioner, strikta bestämmelser och rika elever. Därför håller han sig för sig själv utan minsta tanke på att skaffa vänner. Men när han träffar Sloane, en vacker och oåtkomlig tjej med vass tunga, får han något nytt att fokusera på.

Elle Kennedy är en kanadensisk författare vars böcker har varit på bästsäljarlistorna hos New York Times, USA Today och Wallstreet Journal. Med sina starka kvinnoporträtt och sexiga berättelser är hon en favorit hos många läsare av modern romance.

Ljudboken och e-boken av Uppgörelsen släpps den 27 maj. Ljudboken är inläst av Ella Schartner.

Läs mer Elle Kennedy Uppgörelsen Hemligheten mellan oss