Carina Nunstedts självbiografiska roman – en av höstens mest uppmärksammade böcker

Nu släpps Vi ses på andra sidan – En änkas manifest för resten av sitt liv. Carina Nunstedt har levt över halva sitt liv tillsammans med Anders, välkänd musikjournalist från Expressen, när han hastigt går bort i cancer, bara 51 år gammal. Kvar står Carina med två barn och en enorm sorg. Vi ses på andra sidan är hennes ärliga, transparenta och hoppingivande berättelse om att hitta sig själv igen.

”Jag gick från ett liv med fredagsmys till fredagshelvete. En rädsla för att leva ensam i det enorma tomrum som uppstod efter min man, barnens fantastiska pappa. Boken handlar om hur jag med hjälp av en rad terapeuter och coacher har utforskat mörkret och vågat omfamna tomrummet. Jag har dragits till ljuset”, säger Carina Nunstedt.

Redan innan utgivningen har Vi ses på andra sidan rönt stort intresse i media samtidigt som agenturen Enberg Agency rapporterar att flera utländska marknader visat intresse. Berättelsen om hur Carina i jakten på en ny riktning i livet beger sig i väg på en emotionell och spirituell resa genom sorgen och den nya verkligheten som ensamstående mamma är starkt berörande med stor igenkänning.

”Många läsare har väntat på denna unika och personliga roman. Carina har fortlöpande delat sina tankar och insikter i sorgeresan på Instagram och redan där såg vi hur hon har en förmåga att beröra människor med sina ord. Jag är övertygad om att jag talar för hela teamet när jag säger att vi alla förändrats och fått nya insikter genom arbetet med den här boken,” säger Ebba Barrett Bandh, litterär chef och förläggare på Bookmark förlag.

Ljudboken släpps 28 november i inläsning av Eva Röse.

”Det har betytt otroligt mycket att läsa in Carinas berättelse Vi ses på andra sidan”, säger Eva Röse. ”Den drabbade mig på så många plan. Språket, så mjukt och vackert och den starka närvaron i allt det man inte kan värja sig ifrån. Det kändes som en present när Carina bad om min röst till hennes historia. Som skulle kunna vara min, eller din.”

Carina Nunstedt är författare, förläggare och magasinentreprenör. Hon är producent för podden ”Hälsorevolutionen” och har skrivit och medverkat i flera framgångsrika böcker. Vi ses på andra sidan är hennes första självbiografiska roman.

För mer information och intervjuförfrågningar, kontakta gärna:

Jenny Schyttberg, presskontakt, Schyttberg PR, tel: 070 624 30 23 eller  jenny@schyttberg.se

Läs mer Carina Nunstedt Vi ses på andra sidan : En änkas manifest för resten av sitt liv