De perfekta julklapparna är här

Tre vackra fyll-i-böcker för hela familjen och alla åldrar. Sammanfatta året som gått och dröm om framtiden i Mitt år, få en värdefull stund med familjen med Vårt år och samla dina bästa läsupplevelser med hjälp av Läsdagboken.

Mitt år: För allt som hänt och allt du drömmer om är den kreativa fyll-i-boken som älskats av läsarna och som nu kommer i en nyutgåva. Serien kompletteras också med den helt nya Vårt år: Familjens bok för hela året som vänder sig till hela familjen. I unik och vacker formgivning av Li Söderberg ger Mitt år och Vårt år positiv vägledning och en chans att stanna upp och reflektera. I böckerna finns listor, flervalsfrågor, utrymme att skriva, rita och klistra, recept, inspirationstexter, aktiviteter och mer.

Läsdagboken är den perfekta presentboken till alla storläsare som vill samla sina läsupplevelser. Minns tillbaka på vad du har läst och hur böckerna påverkade dig. För varje bok du skriver in kan du fylla i bland annat datum, betyg och vad du tyckte om boken. Här hittar du även listor för att samla din bästa och mest tankeväckande läsning, texter om böcker och litteratur samt guidning för reflekterande bokcirkelsamtal.

Läs mer Mitt år: För allt som hänt och allt du drömmer om Vårt år: Familjens bok för hela året Läsdagboken