Margaux Dietz gör barnbok till förmån för Min Stora Dag

Nu släpps den andra barnboken av Margaux Dietz. Boken riktar sig till barn i åldern 3–6 år och handlar om att bejaka barns drömmar.

Marguax Dietz har tidigare skrivit biografin Your best life och barnboken Arnold reser till Sydafrika som fick stor uppmärksamhet i höstas.

”Alla barn har rätt att drömma stort,” säger Marguax Dietz. ”Att ha och hålla drömmar vid liv är viktigt och glädjen av en uppfylld dröm kan göra skillnad för livet! Därför har jag skrivit denna bok i samarbete med Min Stora Dag – en organisation som arbetar med att uppfylla drömmar och skapa glädjefyllda aktiviteter – Stora Dagar! – för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.”

Sjuksköterska, upptäcktsresande eller popstjärna – livet är fullt av möjligheter! När fyraårige Arnold åker vagn till förskolan förvandlas plötsligt vägen och vagnen blir en racerbil som Arnold kör. I badkaret på kvällen seglar Arnold bland delfinerna i havet.

Med stor igenkänning, humor och charmiga illustrationer kommer fantasins värld till liv och blir lika verklig som den vanliga vardagen.

För recensionsex eller intervjuförfrågningar, vänligen kontakta:
josefine.bergkvist@bookmarkforlag.se

Läs mer Margaux Dietz Drömma stort