Elsa Billgren släpper ny bok om sommaren och livet

Nu släpps Elsa Billgrens bok Elsas husdröm: En sommar, en sorg och tusen loppisar. I boken delar hon med sig av allt hon lärt sig om livet under en sommar med matlagning, loppisbesök och inredning i sommarhuset på Gotland.

Elsa Billgren släpper boken Elsas husdröm: En sommar, en sorg och tusen loppisar. Det var efter ett år präglat av livsomvälvande förändringar och utmaningar som Elsa Billgren tillsammans med sin familj bestämde sig för att köpa ett sommarhus i behov av upprustning på Sveriges mest populära ö. Detta markerade starten på en inre och yttre resa som hon berättar om i sin senaste bok.

– Boken samlar allt som jag älskar med sommaren, men också allt som kan vara svårt. Jag hoppas att alla som läser både kan känna igen sig i och inspireras av den, säger Elsa Billgren om boken.

I boken skriver Elsa Billgren om allt från hur hon hanterar sommarångest till de bästa loppistipsen. Texterna bildsätts med dokumentärt fotografi av Mira Wickman. Bibliotekstjänst skriver i en recension att boken ”personifierar svensk sommar.”

– Det är verkligen ett mästerverk med både värme och djup som speglar Elsa fullständigt. Kombinationen av Elsas texter och Mira Wickmans tonsättande bilder resulterar i en bok att förlora sig själv i, säger Claes Ericson, förlagschef på Bookmark Förlag.

Elsas husdröm: En sommar, en sorg och tusen loppisar är Elsa Billgrens tredje bok och släpps 19 april på Bookmark Förlag.

Presskontakt:
Erik Belin
Kult PR
erik.belin@kultpr.se
073 066 90 78

Förlagskontakt:
Louise Eriksson
Bookmark Förlag
louise.eriksson@bookmarkforlag.se
072 911 83 37

Läs mer Elsas husdröm: En sommar, en sorg och tusen loppisar Elsa Billgren