Sofia Vusir Jansson & Nathalie Myrberg

Sofia Vusir Jansson är fotograf, stylist och kreatör med fokus på scenografi, kostym, inredning samt DIY. Sofia skapar inredningar för offentliga och privata uppdragsgivare, arrangerar workshops för andra kreatörer och har även drivit olika integrations- och ungdomsprojekt med en grund i kreativt skapande.

Hon har haft en återkommande DIY- sida i magasinet Family Living med fokus på barnrummet och skapande tillsammans med barn och sedan flera år tillbaka jobbar hon som fotograf och stylist åt Numero 74, som är banbrytande inom barnrumsinredning.

Sofia har jobbat tillsammans med bland andra Zara, Örebro konserthus, Linnéuniversitetet, IKEA, Mrs Mighetto, Photowall och Jimmy Cricket. Hennes foton har också synts i svenska och utländska magasin som exempelvis Milk Magazine och Plaza Interiör.

Sofia bloggar under namnet Mokkasin och hennes Instagram-konto, @sofiaatmokkasin, har 70 000 följare.

 

Nathalie Myrberg är kreatör och stylist och driver Babes in Boyland. Babes in Boyland består av en blogg, som ligger på tidningen Lantliv, och ett Instagramkonto med över 60 000 följare. Med fokus på det naturliga och hållbara delar hon med sig av inredning, recept, DIY och inspirerande miljöer.

Foton och reportage från Babes in Boyland har publicerats i bland annat IKEA Livet Hemma, Lantliv, Plaza Interiör och Gardenista. De har även skapat kampanjbilder och rörligt material till kunder som Boråstapeter och IKEA. De har också arrangerat kreativa workshops för stylister och fotografer med fokus på skapande och fotografering.