En hyllning till barnens värld

Nu släpps Hidden Places: Handbok för vuxna till barnens magiska värld. Full av handfasta råd och finurliga tips omfattar Hidden Places allt från påhittiga DIY som passar alla åldrar till sagolika kalas för varje högtid och årstid.

Hur gör man egentligen DIY på ett hållbart sätt? Hur inreder man ett barnrum utan att behöva köpa nytt? Och hur kan man bäst maximera den dyrbara tid som tillbringas med barnen? Med dessa frågor som utgångspunkt har styling- och DIY-experterna Sofia Vusir Jansson och Nathalie Myrberg skapat den unika handboken Hidden Places.

I en blandning av pyssel, inredning och lättillgänglig kreativitet tar boken inspiration från nostalgi och barndomsminnen för att locka fram den skapandekraft som är så självklar hos våra barn. Med hjälp av enkla steg-för-steg-instruktioner kan hela familjen lära sig att skapa fantastiska dekorationer – med stort fokus på hållbarhet och att använda det som redan finns hemma.

I boken finns också inspirerande reportage från några av Sveriges största inrednings- och lifestyle-influencers. Den formgivna boken är dessutom fylld till bredden av Vusir Janssons foton som uppmuntrar till inredning, pyssel och skapande på ett sätt som maximerar kreativiteten och tar tillvara på både vår tid och resurser som finns nära till hands.

Sofia Vusir Jansson är bloggare, fotograf och stylist. Hon gör uppdrag inom PR, inredning, kostym och scenografi. Hon driver sedan 2009 inrednings- och livsstilsbloggen Mokkasin där DIY och återbruk är återkommande ämnen.

Nathalie Myrberg står bakom bloggen och Instagramkontot Babes in Boyland som har synts i bland annat IKEA Livet Hemma, Plaza interiör och Femina. Hon är verksam som inredningsstylist och driver även populära workshops.

Tillsammans har de över 130 000 följare.

Läs mer Hidden Places Sofia Vusir Jansson & Nathalie Myrberg