Harlan Coben aktuell med bladvändare om hemligheter

Harlan Coben har med sina spännande moderna thrillers byggt en trogen läsarskara i hela världen. Med Inte utan dig befäster han sin ställning som thrillerns mästare.

Femton år har gått sedan förortspolisen Napoleon ”Nap” Dumas tvillingbror Leo och dennes flickvän Diana tragiskt omkom i den sömniga staden Westbridge. Samma natt försvann även Naps tjej Maura utan förklaring. Nap har aldrig kunnat sluta tänka på vad som egentligen hände. Och när Mauras fingeravtryck plötsligt dyker upp i en brottsutredning kommer Nap allt närmare svaren som han har ägnat mer än ett decennium åt att leta efter.

Inte utan dig är en bladvändarthriller med oväntade vändningar som utforskar hur stora hemligheter och små lögner kan ödelägga förhållanden, familjer och i förlängningen en hel stad.

”En bok du inte kan lägga ifrån dig”, enligt Bookreporter, och Publishers Weekly menar att Inte utan dig är ”enastående”.

Harlan Coben har utnämnts till en av nutidens bästa spänningsförfattare och hans bästsäljande och kritikerrosade thrillers har publicerats på 43 språk och sålt i över 70 miljoner exemplar. Vid sidan av sitt författarskap är han aktuell som tv-producent, bland annat för Netflix-serien Safe. Inte utan dig är översatt av Jan Malmsjö.

Kontakta gärna Stephanie Demmler för mer information.

Se boktrailern för Inte utan dig på Youtube.

Läs mer Harlan Coben Inte utan dig