Julens mest självklara gåva till alla storläsare är här!

Nu släpps böckernas bok – i dubbel bemärkelse. Läsdagboken är boken för alla storläsare, bokälskare, bokmalar och bokslukare som passar alla sorters läsare – och den kan användas om och om och om igen.

I Läsdagboken samlar läsaren alla sina minnen och intryck från de böcker de läst – både de som man älskat, har inspirerats och uppslukats av, och de böcker som inte höll måttet. Här kan man fylla i datumet då boken lästes, betygsätta den och skriva ner vad man tyckte om boken. Oavsett om det är feelgood, thriller, biografi eller klassiker finns nu den perfekta platsen att samla alla tankeväckande läsupplevelser.

Dessutom finns inspirerande tips för att starta och driva bokklubb och hålla reflekterande och givande boksamtal. Utöver det finns även utrymme att lista de absoluta favoritböckerna, citat som man minns och mer.

Läsdagboken är speciell på det sätt att den är skapad av bokälskare, för bokälskare”, säger Claes Ericson, förlagschef på Bookmark. ”För mig bara kliar det i fingrarna att få börja skriva ner mina tankar om böcker jag läst, på ett och samma ställe.”

Läsdagboken, med elegant och tidlös formgivning av Anna Söderberg, är den perfekta gåvan till såväl en själv som alla andra bokälskare i ens närhet. Här kan man samla alla sina bokminnen, intryck och tankar, och på så sätt bära böckerna med sig för evigt.

För recensionsex eller mer information om boken, vänligen kontakta:

Frida Påhlsson
frida.pahlsson@bookmarkforlag.se