Margaux Dietz skönlitterära debut – en erotisk roman

Programledaren och influencern Margaux Dietz är en av Sveriges största och mest populära mediepersonligheter. I höst släpper hon sin skönlitterära debut – en erotiskt laddad roman som utspelar sig i Stockholm.

”Jag känner att det finns ett hål i det litterära utbudet när det kommer till erotiska och igenkännande berättelser skrivna av kvinnor för kvinnor. Min kommande roman handlar om rätten till njutning och att man som kvinna inte ska behöva be om ursäkt för sin sexualitet,” säger Margaux Dietz om arbetet med romanen.

Margaux Dietz har tidigare gett ut den självbiografiska boken Your best life och släpper i april sin andra barnbok. Den nya boken är hennes första roman.

”Det är en spännande upprättelseberättelse som är lika delar humor som allvar. Vi ser väldigt mycket fram emot samarbetet med denna titel”, säger Bookmarks litterära chef Ebba Barrett Bandh.

Romanen ges ut på Bookmark Förlag i oktober 2021.

Om Margaux Dietz
Margaux Dietz är en svensk programledare, författare och en av Sveriges största influencers med nära 400 000 följare på Instagram och över hundra miljoner visningar på Youtube. Hon har tidigare skrivit böckerna självbiografin Your best life och släpper i april sin andra barnbok. Hon har tidigare programlett Hemliga beundrare och under våren 2021 leder hon tv-programmet Duellen tillsammans med Pontus Gårdinger.

Presskontakt:
Matilda Harar
Assefa Communication
matilda@assefa.se
070 716 33 90

Förlagskontakt:
Louise Eriksson
Bookmark Förlag
louise.eriksson@bookmarkforlag.se
072 911 83 37

Läs mer Margaux Dietz