Maria Trolle dubbelt höstaktuell med målarbok och barnbok

Nu är Maria Trolle dubbelt aktuell med den senaste delen i hennes populära målarboksserie för alla åldrar och en barnbok för 3–6 år. I målarboken ”Måndalen” och barnboken ”Den vita hinden” introducerar Trolle sitt eget universum: Måndalen.

Med sina omtyckta målarböcker och fantasifulla stil är Maria Trolle en av de mest populära illustratörerna inom målarböcker. Nu är hon tillbaka med en ny efterlängtad målarbok som visar upp hennes egenskapade universum Måndalen.

”Måndalen är en plats för magi och fantasi som bjuder in alla, oavsett ålder, att få utlopp för sin kreativitet. Jag hoppas att alla känner sig välkomna in och att Måndalen kan bli en plats där man både kan varva ner och få äventyrslust”, säger Maria Trolle.

Miljöerna från målarboken kan kännas igen i hennes nya barnbok Den vita hinden för 3–6 år. I boken möter vi Myra som under sökandet efter sin spårlöst försvunna bror och farmor får lära sig om mod och att lita på sin egen övertygelse. Det är en saga om att upptäcka nya sidor hos sig själv men också en berättelse om saknad där vi lär oss att slutet av en historia kan innebära början på ett nytt äventyr.

Maria Trolle är författare och illustratör vars succémålarböcker och barnböcker inspirerar och älskas av människor över hela världen – gammal som ung. Hennes trädgårdsintresse går som en grön tråd genom hennes konstnärskap, med växter och blommor som naturliga motiv och då gärna från hennes egen trädgård. Trolle är utgiven i nio länder och har bland annat utkommit med målarböckerna Skymningstimman, Botanicum och Flora samt barnböckerna Vivi söker en vän och Uppåt, uppåt!

För mer information, vänligen kontakta:
Louise Eriksson, Bookmark Förlag
louise.eriksson@bookmarkforlag.se

Läs mer Maria Trolle Måndalen Den vita hinden