Den vita hinden

Maria Trolle

Format: Kartonnage
Omslag: Maria Trolle
Illustratör: Maria Trolle
ISBN: 978-91-89298-39-2
Utgivningsdatum: 20211101

Internationellt erkända Maria Trolle skriver en bok för 3-6 år om modet att lita på sin egen övertygelse och upptäcka nya sidor av sig själv.

Myras lillebror Sparv är spårlöst försvunnen. När Myra sitter och spejar efter honom i toppen av ett träd kan hon inte sluta tänka på farmor, som också försvann utan något spår. Gåtfulla farmor som med flöjten och musiken öppnade upp världen med sina toner.

Saknaden efter sin lillebror och farmor blir till slut för stark och Myra känner att hon måste göra något. Hon ska ställa allt till rätta. För är det någon som kan hitta Sparv och lösa mysteriet bakom farmors försvinnande så är det hon.

Men först måste hon gå längre än någon annan i byn har gjort förut, in i skogen och ut på ett äventyr fullt av överraskande möten och mystiska ledtrådar.

Den vita hinden är en berättelse för 3–6 år om modet att lita på sin egen övertygelse och upptäcka nya sidor av sig själv. Det är också en berättelse om saknad där den populära Maria Trolle med hjälp av sitt unika och vackra bildspråk visar att slutet av en historia kan innebära början på ett nytt äventyr.


Kontaktperson: Louise Eriksson

Pressbilder