Niklas Ekstedt och Henrik Ennart släpper populära Happy Food Green som ljudbok

Nu kommer Happy Food Green som ljudbok! Efter de enorma framgångarna med Happy Food och Happy Food 2.0 fortsätter nu Niklas Ekstedt och Henrik Ennart Happy Food-serien i det populära formatet.

Idag släpps Happy Food Green: Om hur grön mat gör livet bättre som ljudbok. Boken djupdyker i revolutionerande forskningsresultat om växtfokuserad kost ur flera perpektiv vilket kompletteras av flera aptitretande recept, allt inläst av Charlotta Jonsson.

I en tid då vi är mer medvetna om vår hälsa, klimatet och effekterna av dålig djurhållning än någonsin finns det många anledningar att vilja leva ett grönare liv. Men det är inte alltid självklart hur man väljer rätt bland det växande utbudet i matbutiken. I Happy Food Green besvaras frågan om hur vi på bästa vis kan leva ett mer omväxlande och växtbaserat liv.

Bakom ljudboken står stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart. De har skapat en bok som lyfter gröna råvaror och deras roll för vår hälsa, utan att tappa bort smaken. För inläsningen står den omtyckta skådespelaren Charlotta Jonsson som även läst in de tidigare böckerna i serien.

– Det är en stor glädje att tillgängliggöra Happy Food Green även i ljudboksformatet. På så vis kan ännu fler ta del av de viktiga lärdomarna, den senaste forskningen och inspirationen som författarna fyllt sidorna med. Ett måste för alla lyssnare och läsare som vill leva ett grönare liv, säger Claes Ericson, förlagschef på Bookmark Förlag.

Happy Food Green: Om hur grön mat gör livet bättre är Niklas Ekstedts och Henrik Ennarts fjärde gemensamma bok och den tredje i Happy Food-serien. Ljuboken släpps 1 december på alla plattformar.

För ytterligare information, intervjuförfrågningar och pressbilder, vänligen kontakta:
Erik Belin, Kult PR
erik.belin@kultpr.se
073-066 9078

För mer information om boken, vänligen kontakta:
Louise Eriksson, Bookmark Förlag
louise.eriksson@bookmarkforlag.se
079-911 8337

Läs mer Niklas Ekstedt & Henrik Ennart Happy Food Happy Food 2.0 Happy Food Green