Helt unik presentbok för livets alla högtider

Nu kommer Boken som öppnas i framtiden. Det är en underhållande och högaktuell frågebok som hjälper läsaren att föreställa sig hur livet och världen kommer att utvecklas. När boken är ifylld försluts den för att senare överraska med allt som blivit verklighet. Med sin nya bok vänder sig författarna Mats och Susan Billmark till alla som är nyfikna på framtiden.

”Det är en helt ny take på de personliga presentböckerna”, säger förlagschef Claes Ericson. ”Den här boken är några timmars rolig och tankeväckande sysselsättning som förvandlas till en spännande framtidsprofetia i bokhyllan.”

Var och hur kommer du att bo? Har du ett inopererat chip i stället för betalkort? Har forskarna upptäckt liv i universum? Kommer ingen längre att behöva ta körkort?

Boken som öppnas i framtiden innehåller underfundiga frågor och genomtänkta svarsalternativ som hjälper läsaren att ringa in sina framtidsdrömmar och formulera affirmationer som gör att förväntningarna får lättare att slå in. Det är underhållning som passar för alla åldrar och som blir till ett minne för livet när boken fyllts i och förslutits med den medföljande plomberingen. Läsaren bestämmer själv när boken ska öppnas igen och kan då låta sig överraskas av vad som blivit verklighet.

”Av alla böcker vi skrivit, är den här den absolut roligaste och mest finurliga”, säger Mats och Susan Billmark. ”Det är en lika bra gåva till bröllopsparet som födelsedagsbarnet, konfirmanden, studenten eller dig själv!”

Mats och Susan Billmark har flera framgångsrika böcker bakom sig. Succéböckerna i Lär dig leva-serien och Boken om mitt liv är några av deras storsäljare som rönt mycket uppmärksamhet.

För intervjuförfrågningar och recensionsexemplar vänligen kontakta:
Fanny Wetterdal, fanny.wetterdal@bookmarkforlag.se

Läs mer Mats & Susan Billmark Boken som öppnas i framtiden