Mats & Susan Billmark

Mats & Susan Billmark skrev Lär dig leva för att dela med sig av sina personliga erfarenheter av att komma tillbaka från utbrändhet. Föga hade de anat att boken skulle sälja i 250 000 exemplar och revolutionera hela självhjälps-genren. Människor som aldrig tidigare vågat närma sig personlig utveckling hade äntligen fått en röst de kunde lita på.

I sin nya bok delar hela Sveriges bästa vänner med sig av den enkla livsvisdom som lett dem till framgång. Lär dig leva NU är en uppriktig och lättbegriplig vägledning till ett liv med mer harmoni och närvaro i nu:et. Genom att blotta sin egen sårbarhet och bjuda på insikterna som lett dem till framgång ger Mats & Susan Billmark läsaren ovärderliga redskap för att nå självinsikt och förmågan att styra livet i den riktning de vill.

Lär dig leva NU ges ut tillsammans med den praktiska handboken Lär dig leva i praktiken, som är ett unikt komplement med konkreta övningar och scheman att följa och fylla i själv. Samtidigt kommer också en ny uppdaterad och utökad upplaga av Lär dig leva som hittills getts ut i 24 länder.

Mats & Susan Billmark är bosatta på Norra Öland, i den pittoreska fiskebyn Byxelkrok. Här driver de en sommarbutik i en av sjöbodarna, bedriver coachingverksamhet och bokas till föreläsningar över hela Sverige. Deras Facebook-sida Att leva i nuet har över 55 000 följare och till hösten startar de Lär dig leva-podden.