Ny bok i Små människor, stora drömmar-serien

Den 8 november utökades den omtyckta och färgsprakande serien Små människor, stora drömmar med en ny titel för de allra minsta. Inspiratörer är boken för 0–3 och är perfekt högläsning för alla små drömmare. Det är höstens minsta bok – med ett stort innehåll.

Träffa de inspirerande ledargestalterna Martin Luther King Jr., Malala Yousafzai, Harriet Tubman, Corazon Aquino, Rosa Parks, Mahatma Gandhi, Ruth Bader Ginsburg och Greta Thunberg.

Serien Små människor, stora drömmar är skapad av författaren Maria Isabel Sánchez Vegara och syftar till att porträttera historiska och nutida personer som varit betydelsefulla för samtiden som bland annat äventyrare, konstnärer, forskare, musiker och människo- och miljörättskämpar. I Inspiratörer möter vi några av dem, alla ikoniska ledargestalter som gjort stora avtryck på sin samtid såväl som på senare generationer.

Bokens språk är anpassat för barn 0–3 och inspirerar de allra minsta att drömma stort. Bokens färgsprakande illustrationer är unikt skapade av olika illustratörer vilket ger boken sin lekfulla känsla och sitt magiska skimmer.

Låt alla små drömmare introduceras till världens främ­sta ledargestalter som inspirerat och influerat människor med sina tal, sitt ledarskap och engagemang. Med ett enkelt tilltal och underbara, unika illustrationer som porträtterar mod, djärvhet och snällhet är den här bok­en den perfekta högläsningsboken att drömma sig bort i.

För recex och information om boken, vänligen kontakta:
Frida Påhlsson
frida.pahlsson@bookmarkforlag.se

Läs mer Små människor, stora drömmar: Mina första inspiratörer Maria Isabel Sánchez Vegara