Superinfluencern Margaux Dietz bokdebuterar

Margaux Dietz är en svensk bloggare, podcastare och YouTube-profil med över 350 000 följare bara på Instagram. Nu släpper hon sin debutbok Your best life.

Margaux Diez utsågs till Årets influencer 2018 och mottog året dessförinnan Stora Influencerpriset. Idag är hon en av Sveriges största influencers och i sina kanaler delar hon med sig av sin vardag som ung mamma i centrala Stockholm, men gör även folkbildande projekt såsom Partitempen 2018. Ber du hennes följare beskriva henne med ett ord säger de ”glad”, en beskrivning som sådde fröet till hennes debutbok Your best life, där hon förklarar sina nio livsmotton för ett lyckligare liv.

”Bloggen, vloggen och instagram ger glimtar i realtid av mitt liv och arbete. Men de är också obeständiga som medier. Jag ville skriva en bok för att vissa ämnen är svåra att beröra i mina andra kanaler. En bok ger utrymme åt eftertänksamhet och är också något som finns kvar och går att ta på,” säger Margaux Dietz.

”Många upplever mig som en väldigt glad person, och visst är jag det. Men det är inte något som kommit av sig självt. Självklart har även jag liksom de flesta människor ett bagage av knäckande motgångar såsom såriga relationer, familje-hemligheter och smärtsamma uppbrott. Det är en fråga om inställning, aktivt arbete och själv-kännedom. Boken har gett mig utrymme att berätta om detta.”

”Det som gör denna bok särskilt viktig är hur Margaux visar att även om alla kan må dåligt ibland så finns det sätt att vara lycklig och sann mot sig själv”, säger förlagschef Claes Ericson.

I Your best life har Margaux Dietz skapat nio livsmotton för äkta lycka. Allt utgår från avgörande händelser i hennes eget liv.

”I en tid där psykisk ohälsa står högt på mediers dagordning vill jag vara en konstruktiv, optimistisk och peppande röst”, fortsätter Margaux Dietz.

För intervjuförfrågningar vänligen kontakta:
Love Norlin
Redgert Comms
love@redgertcomms.com

Läs mer Margaux Dietz Your best life