Världsrelease för Billie Eilish första bok

Den ikoniska artisten Billie Eilish släpper nu en personlig fotobok som ger en unik inblick i både karriär och privatliv. Boken Billie Eilish har världsrelease den 11 maj och är kurerad och skapad av artisten själv.

Den ständigt aktuella Billie Eilish har under sin raketartade karriär blivit den yngsta personen någonsin att vinna alla fyra huvudkategorier på Grammygalan, fått över 15 miljarder lyssningar, varit med på Times lista över mest inflytelserika personer och etablerat sig själv som en av världens största musik- och stilikoner.

Nu i sin första bok -– en fantastisk visuell resa genom hennes liv – ger hon alla sina fans en personlig inblick i sitt liv och karriär. Med hundratals personligt utvalda bilder som aldrig tidigare setts kan alla nu komma ännu närmre tonåringen som gett röst åt en generation.

”Jag har tillbringat många timmar under många månader med att gå igenom familjealbum och arkiv för att välja ut alla bilder till denna bok. Jag hoppas att ni älskar den lika mycket som jag gör”, säger Billie Eilish om boken.

Den svenska utgåvan av boken publiceras 11 maj av Bookmark Förlag och är översatt av Karin Wijk.

Billie Eilish är en amerikansk sångerska och låtskrivare från Los Angeles. Tillsammans med sin bror och producent Finneas har hon skapat en ny typ av modern pop som älskas av såväl lyssnare som kritiker. 2019 släpptes hennes album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? som debuterade på förstaplatsen i 18 länder och blev årets mest streamade album. Sommaren 2021 släpper hon sitt efterlängtade uppföljningsalbum Happier Than Ever. Billie Eilish är hennes första bok.

Läs mer Billie Eilish Billie Eilish