Din ekonomi: Så klarar du kriser och tryggar framtiden

Klas Eklund och Shoka Åhrman

Format: Kartonnage
Boktyp: Ekonomi
Antal sidor: Ca. 320
Omslag: Conny Lindström
ISBN: 978-91-89585-42-3
ISBN ebok: 978-91-89750-46-3
ISBN Ljudbok: 978-91-89750-34-0
Utgivningsdatum: 20230403

Experterna tipsar: Så tar du dig genom krisen

Din ekonomi förklarar hur världsekonomi och politiska beslut hänger ihop med din egen ekonomi. Boken vägleder dig genom livets olika skeden och visar hur omvärlden ger effekter i din egen plånbok. Din ekonomi ger svar på hur du ska tänka kring pension, krypto och bostadsköp, hållbarhet och familjejuridik. Ska du starta eget? Vilka effekter får skatterna på din ekonomi? Hur påverkar ränteläget bostadsmarknaden och bolagen där du äger aktier?

Din ekonomi är en bok för alla åldrar och livssituationer och den vänder sig både till dig som redan kan en del om ekonomi och till dig med nyvaknat intresse.

Klas Eklund är känd som ekonomisk rådgivare åt tidigare regeringar och som författaren till den klassiska kursboken Vår ekonomi. Shoka Åhrman har lång erfarenhet inom finansbranschen och är ständigt aktuell i media där hon ger råd som sparekonom och strateg. Båda är framstående ekonomer och folkbildare, men Klas är man, född i Sverige på 50-talet och Shoka är kvinna, född i Iran på 80-talet. Genom att kombinera mikro- och makroekonomi med personliga perspektiv förklarar de samhällsekonomi så att läsaren ska kunna styra sin egen ekonomi.


Kontaktperson: Anna Cecilia Weschke

Pressbilder