Hotet inifrån

Tom Clancy / Marc Cameron /

Format: Inbunden
Boktyp: Thriller
Antal sidor: Ca. 496
Översättning: Jan Risheden
Omslag: Jon Rosenberg
ISBN: 978-91-89889-45-3
ISBN ebok: 978-91-89889-47-7
ISBN Ljudbok: 978-91-89889-46-0
Utgivningsdatum: 20240917
Originaltitel: Command and Control

EN KAMP OM VÄRLDSHAVEN

Kontrollen över Panamakanalen utgör skillnaden mellan frihandel och kaos på världsmarknaderna. Så när Panamas president ber sin gamle vän att stödja honom i kampen mot den socialistiska oppositionen är president Jack Ryan snabb att tacka ja till ett besök.

Men det som USA:s president trott skulle bli ännu ett sömnigt statsbesök förvandlas till en mardröm när en fullskalig statskupp bryter ut. Det tar inte lång tid innan all kontakt med omvärlden är bruten, inklusive den med Washington som planerar vedergällning.

Det visar sig också att det är de fruktade legosoldaterna i Camarillan som ligger bakom kuppen, och att deras strid om herraväldet över frakten mellan världshaven just gett dem en oväntad möjlighet som de inte kan motstå – chansen att störta den amerikanska regeringen och döda president Jack Ryan.

HOTET INIFRÅN är den 12:e boken i den internationella succéserien om president Jack Ryan. 40 år efter att Jakten på Röd Oktober tog världen med storm kommer en av Tom Clancys hittills mest aktuella thrillers. Som alla #1 New York Times-bästsäljare i serien är den skrämmande realistisk och aktuell, som hämtad direkt från verklighetens terrorhot


Kontaktperson: Anna Cecilia Weschke

 

Pressbilder

Från samma författare