Hudbibeln

Johanna Gillbro

Omslag: Johan Barrett
ISBN: 978-91-88859-04-4
ISBN ebok: 978-91-88859-05-1
ISBN Ljudbok: 978-91-88859-06-8
Utgivningsdatum: 20190408

Den första kompletta helhetsguiden till din hud och hudvård.

I Hudbibeln får vi äntligen veta vilka ingredienser som bevisligen fungerar i vår hudvård. Vi får också ta del av vad som är myter och som nu avslöjas och motbevisas.

Önskan om en vacker och frisk hy är lika gammal som den första civilisationen och i vår högteknologiska tidsålder borde det inte vara svårt att uppnå. Ändå ser vi en global ökning av exempelvis acne och känslig hud, samtidigt som användningen av hudvårdsprodukter har ökat lavinartat.

Johanna Gillbro är forskare inom experimentell dermatologi och specialist inom hudvård med över femton år inom hudvårdsbranschen. Idag är hon flitigt anlitad som skribent och föreläsare i olika dermatologiska forum världen över.

I Hudbibeln hjälper Johanna Gillbro konsumenten att förstå grunderna inom hudlära och hudvård. Vi guidas pedagogiskt genom allt från hudens uppbyggnad och funktion till mikrobiotisk hudvård och hur en hudkräm komponeras, vilka ingredienser som fungerar eller är direkt skadliga och hur man kan boosta sin hy genom optimal kost och livsstil. Aha-upplevelserna är många.


Kontaktperson: Ebba Barrett Bandh

Pressbilder