Luna och superkraften: Tidsresenären

Sören Olsson, Leif Eriksson & Martin Svensson

Format: Kartonnage
Boktyp: Barnbok 6–9 år
Antal sidor: ca. 110
Omslag: Andrea Femerstrand
Illustratör: Andrea Femerstrand
ISBN: 978-91-89585-78-2
ISBN ebok: 978-91-89585-79-9
ISBN Ljudbok: 978-91-89585-80-5
Utgivningsdatum: 20230316

Luna avslöjar en hemlighet och blir osams med sin vän. För att ställa allt till rätta ber hon den blå fågeln om hjälp. Men kan man verkligen få en händelse ogjord – och vilka konsekvenser får det?

Luna begår ett misstag och nu kan inte Ben förlåta henne för att hon inte kunde hålla en hemlis. Luna kommer på att den blå fågeln kanske kan hjälpa – han kan ju resa i tiden! Kanske kan han åka tillbaka i tiden och få hemlisen hemlig igen?

Samtidigt spenderar Axel all sin tid i källaren och pratar med spöket Gerda, sin ungdoms kärlek. Luna kommer på att fågeln också kan hjälpa Axel och Gerda, om fågeln bara åker tillbaka i tiden till natten då Gerda dog och räddar henne.

Men om Gerda kommer tillbaka, vad händer då med Petra som är Axels flickvän? Och hur ska Gerda anpassa sig till att vara levande igen? Luna inser för sent att det inte var så enkelt att förändra det som redan hänt, och nu måste hon och vännerna ställa allt till rätta igen.

Luna och superkraften: Tidsresenären är den sjätte boken i serien om nioåriga Luna från orten Lilla Vargudden. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.


Kontaktperson: Josefine Bergkvist

Pressbilder

Från samma författare